Over MVO Schoonmaakdiensten

“Dagelijks werken wij, in Nederland en België, succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers.”

WIE WE ZIJN

Mvo is een klein schoonmaak bedrijf, maar wel met 25 jaar ervaring. Al ons personeel heeft ruime ervaring , en wordt binnen het bedrijf goed opgeleid. Dit om alle schoonmaak werkzaamheden goed en verantwoord te verrichten. Onze kracht is onze communicatie, goede afspraken omtrent werkzaamheden en tijden.

Door goed naar onze klanten te luisteren, kunnen wij de wensen waarmaken. Dit door overzichtelijke werkschema’s, waarin de wensen van de klant verwerkt zijn. Regelmatig onderhouden van contacten, controles, en personeel met passie.

Werken met Passie

Ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, zijn van harte welkom bij Mvo schoonmaakdiensten.

Voor Mvo schoonmaakdiensten B.V. is dit een droom, die we graag uit laten komen.

Een goede samenwerking met de instanties en de goede begeleiding van Mvo schoonmaakdiensten kunnen dit maken tot een groot succes.

Iedereen heeft recht op een baan, en een stukje geluk en waardering.

ONZE TEVREDEN OPDRACHTGEVERS

100% Tevredenheidsgarantie!

Joke Sieses-Worseling Office Manager

Vanaf het begin dat MVO Schoonmaakdiensten B.V. bestaat maken wij gebruik van hun diensten. Het fijne is dat alles bespreekbaar is, niets is te gek en ze gaan elke uitdaging aan. Wij zijn tevreden met hun diensten en er is zeker goed overleg.

Michel Maljers
Area Director Frame21

“Voor onze locaties in Nederland en België zijn wij zeer content over de manier waarop MVO Schoonmaakdiensten onze kantoorpanden verzorgt”

Frank Husken
Managing Director

“Wij zijn zeer content met de werkzaamheden van MVO Schoonmaakdiensten. Zeer professioneel en gaan grondig te werk!”

Neem snel contact met ons op.

    Abonneer Nu

    En blijf op de hoogte van het laatste schoonmaak nieuws.