“Wij zijn schoonmaakspecialisten uit omgeving Roosendaal, actief in Nederland en België.”

Schoonmaakdiensten

Er wordt wel eens gezegd ”schoonmaken kan iedereen” Nee, dat kan niet iedereen, je moet weten waar je mee bezig bent, en op wat voor manier.

  • Gebruik ik de juiste producten?
  • Waarop kan ik deze gebruiken?
  • Is het veilig om met dit product te werken?
  • Hoe voorkom ik lichamelijke klachten met schoonmaken.
  • Hoe werk ik veilig.

Dit zijn nog maar een aantal punten waar rekening mee gehouden moet worden. Gelukkig kunt u ervan uitgaan dat Mvo schoonmaakdiensten B.V. goed opgeleid personeel plaatst op uw locatie. Dit door goede ondersteuning en opleidingen die aan ons personeel gegeven wordt. Zo bent u ervan verzekerd, dat uw locatie op een goede en verantwoorden wijze wordt
schoongemaakt.

Al onze producten hebben een “Green label” milieu vriendelijk. Ook voor een bouwoplevering bent u op het goede adres bij Mvo schoonmaakdiensten . Of het nu gaat om woningen- kantoor gebouwen- of een loods, wij zorgen ervoor dat deze door een ringentje te halen is.

ONZE TEVREDEN OPDRACHTGEVERS

100% Tevredenheidsgarantie!

Joke Sieses-Worseling Office Manager

Vanaf het begin dat MVO Schoonmaakdiensten B.V. bestaat maken wij gebruik van hun diensten. Het fijne is dat alles bespreekbaar is, niets is te gek en ze gaan elke uitdaging aan. Wij zijn tevreden met hun diensten en er is zeker goed overleg.

Michel Maljers
Area Director Frame21

“Voor onze locaties in Nederland en België zijn wij zeer content over de manier waarop MVO Schoonmaakdiensten onze kantoorpanden verzorgt”

Frank Husken
Managing Director

“Wij zijn zeer content met de werkzaamheden van MVO Schoonmaakdiensten. Zeer professioneel en gaan grondig te werk!”

Neem snel contact met ons op

    Abonneer Nu

    Blijf op de hoogte van het laatste schoonmaak nieuws!